Wetering pakt in 2021 en 2020 watersystemen aan op 60 locaties verdeeld over het gehele beheergebied van Waterschap Limburg

WB21 Knelpunten en assets

LEES MEER

Slimmer en duurzamer werken aan een klimaatbestendig recreatiegebied

De Nieuwe Driemanspolder (N3MP) is bijna afgerond

LEES MEER

Millingerwaard in beeld bij National Geographic

Koning Willem Alexander bezoekt Stadswaard Nijmegen

Previous

Next

Home

Expertises


RUIMTE VOOR VERNIEUWING OPLOSSINGEN TECHNIEK ONTWIKKELING

Naast de grond-, weg- en waterbouw zijn wij inmiddels ook expert in bouw- en woonrijp maken, rioolvervanging en -reconstructie en saneringen. Dit zijn voornamelijk RAW-bestekken aanbesteed door gemeenten of projectontwikkelaars. Daarnaast kan Wetering projecten uitvoeren waarbij het gehele proces, vanaf het voornemen, het ontwikkelen van een locatie (design & construct/UAV-GC/Best Value) tot de oplevering van het eindproject, is inbegrepen.

 

LEES MEER

RUIMTE VOOR KENNIS INNOVATIE ONTWIKKELING

Het gehele proces, vanaf de grondwerving naar het ontwerp tot en met het vergunningstraject, wordt in eigen beheer uitgevoerd. Hierdoor kunnen we de kwaliteit waarborgen. Wetering heeft daardoor een goed netwerk opgebouwd en is een van de grote spelers die klei levert aan de keramische industrie (voor producten zoals stenen en dakpannen). Onze klei wordt ook ingezet bij civieltechnische toepassingen (zoals dijkversterking, vijverafdichting en oeververdedigingen).

 

LEES MEER

RUIMTE VOOR NATUUR WATER MENS VEILIGHEID INNOVATIE

Klei ontgronden doe je niet zomaar. Het gaat ook om het maatschappelijk belang, hoe je iets achterlaat en wat er voor terug komt. Als we ergens zand of klei winnen dan vinden we het belangrijk hoe het gebied er na het project uit gaat zien. Zo zorgen we ervoor dat het voor de komende generaties behouden blijft.

 

LEES MEER

WeteringTube


https://vimeo.com/330485103

Previous

Next