Carriere

Vacatures

Ervaren calculator (fulltime)

Ervaren Calculator - Fulltime 40 uur

Wij zijn op zoek naar een ervaren calculator die verder gaat dan alleen uitrekenen wat de opdrachtgever vraagt. Je bent verantwoordelijk voor het deel prijsvorming tijdens het tenderproces. Jij werkt mee aan het winnen van tenders en aanbestedingen omdat jij aanbiedingen maakt die onderscheidend zijn in prijs én inhoud. Onze projecten zijn vooral gebaseerd op geïntegreerde contracten: UAV GC, Beste Value en Design & Construct, maar ook de traditionele contracten als RAW.

Je denkt in meeropbrengsten voor alle betrokken partijen, adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en planning. Dat de kostprijs klopt, begroting betrouwbaar is en de risico’s in kaart gebracht worden is voor jou vanzelfsprekend. Tevens weet je jouw kennis over te brengen naar de collega’s die het project daadwerkelijk gaan uitvoeren en vind je het prettig ook in het realisatieteam de rol van kostenspecialist en -adviseur te behouden. Je stuurt als teamleider de junior calculators aan.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde kandidaat met de volgende eigenschappen:

  • Een creatieve rekenaar met minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau die de hand niet omdraait voor de werkzaamheden in deze functie;
  • Een allrounder in bestek en tekeningen, maar ook comfortabel in je rol bij bouwteamwerken en andere opgaves;
  • Communicatief en empathisch sterk, je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen en gaat zelf (mee) naar de klant;
  • Kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en je kunt het ook toepassen;
  • Deskundig op het gebied van civieltechnische projecten en ervaring met geïntegreerde contractvormen (zoals UAV-GC, Best Value en Design & Construct);
  • Niet bang zwakke plekken te analyseren en komt met concrete actiepunten;
  • Iemand met een ruime blik en creatief in jouw aanpak.

Arbeidsduur: Het betreft een dienstverband voor 40 uur per week.

Wie zijn wij:
Wij zijn een hecht familiebedrijf met korte lijnen. Met ca. 70 medewerkers werken wij dagelijks aan diverse werkzaamheden in infra, natuur/water projecten en klei exploitatie. Onze collega’s, machinisten, chauffeurs en kantoormedewerkers, leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het succes van onze organisatie. We werken om iets achter te laten, waar we met trots op kunnen terug kijken. Om iets op te bouwen voor de volgende generatie, zoals oprichter Toon van de Wetering. Hij begon 66 jaar geleden met één truck, en heeft zijn bedrijf én ondernemersgeest door gegeven aan zijn twee zoons en nu staat de 3de generatie alweer klaar..

Wat hebben wij te bieden:
Uiteraard bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring. Bovendien geven we je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen met behulp van opleidingen en trainingen. Ook bieden wij een stabiele, fijne informele werkomgeving met betrokken collega’s. Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd en is ook de personeelsvereniging erg actief, partners en gezin worden niet vergeten.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie onder vermelding van ‘Vacature calculator’ naar Maaike van de Wetering: maaike@wetering.nl

Stage lopen bij Wetering?

Wetering biedt mogelijkheden voor studenten van diverse mbo, hbo en wo-opleidingen. De stage kan op elk moment van het jaar starten en de stageduur kan in overleg worden bepaald. We hebben ook werkervaringsplekken voor afgestudeerden.

Meer weten? Neem contact op via ankie[at]wetering.nl

Wetering is aangesloten bij de SBB als erkend leerbedrijf.