De Millingerwaard bestaat 20 jaar – vier het mee op 8 september!
08/08/2013 weteradmin

Op zondag 8 september vieren we graag samen met u het 20-jarig bestaan van de Millingerwaard: een bijzonder natuurgebied waar we samen hard aan gewerkt hebben. We organiseren deze dag speciaal voor al onze relaties en de mensen in de regio. Kom het gebied die dag zelf (opnieuw) ontdekken. Wandel mee met de boswachter of volg een van de speciale fiets- en wandelroutes. Bekijk bijzondere foto’s van de veranderingen van de afgelopen 20 jaar of doe mee met leuke activiteiten.

 

We hebben er samen voor gezorgd dat de Millingerwaard één van de meest gevarieerde en grootste wilde natuurgebieden in Nederland is geworden. Het gebied is 20 jaar geleden ontstaan doordat kleiwinners, overheden en natuurorganisaties met elkaar gingen samenwerken. En die aanpak werkt nog steeds. Hierdoor is het landschap ingrijpend veranderd en omgevormd tot een gebied waar de natuur vrij spel heeft. Mensen en dieren kunnen er gaan en staan waar ze willen. Zet 8 september vast in uw agenda! Meer informatie volgt.

Deze dag wordt u aangeboden door ARK Natuurontwikkeling, Boskalis, Dienst Landelijk Gebied, K3Delta, Staatsbosbeheer, van de Wetering en het Wereld Natuur Fonds.

Lees publicatie hier

Website 20jaarmillingerwaard.nl