Nieuwe tenues voor HVCH
12/04/2016 weteradmin

Alles kregen deze teams begin dit seizoen nieuw: tenues, tassen, trainingspakken en inloopshirts. Van de Wetering, al jaren trouwe sponsor van HVCH, besloot na de komst van de nieuwe tenueleverancier deze teams in het nieuw te steken. De waardering van de teams naar de vaste sponsor is uiteraard groot. Op de foto (gemaakt voor het pand van Van de Wetering) de B1 en de D1.

 

HVCH Vrouwen 1 doen het in de competitie uitstekend. Al vanaf het begin staan zij bovenaan en nu met 6 punten los en nog een aantal wedstrijden te gaan is het behalen van het kampioenschap in beeld. Hopelijk houden zij de winstpartijen vast en laat de tegenstander nog een puntje schieten.

HVCH B1 staat met 19 wedstrijden nu op plaats nummer vier in de competitie. Over de afgelopen drie wedstrijden werden er twee met ruime cijfers gewonnen. Hopelijk zet deze trend zich door en sluiten zij de competitie op een mooie manier af. HVCH D1 heeft het wat zwaar dit jaar. Met 21 wedstrijden en 12 punten bezetten zij op dit moment plaatst 12 in de competitie. Met nog twee tegenstanders in de onderste regionen kunnen nog punten gepakt worden.