Over
ons


01

Natuurlijk,
goed werk.


Visie

Wij geloven in hard werken en in het nemen van de verantwoordelijkheid voor mens en natuur. Daarom zetten we ons in voor duurzame relaties met klanten en collega’s, waarin we buiten de begaande paden durven te treden om mee te denken. We werken ook doelgericht en zonder oogkleppen op. We maken de dingen niet mooier dan dat ze zijn, want goed werk leveren, dat is vanzelfsprekend.

Missie

Elke dag staan wij met onze laarzen in de klei. Goed werk leveren is voor ons vanzelfsprekend. Dat betekent dat we vanaf begin tot eind van een project waarde toevoegen. We dragen daarmee bij aan het ontwikkelen van nieuwe natuur- en recreatiegebieden, hoogwaterbescherming en aan het bouwrijp maken van gebieden. Zo leveren we een bijdrage aan het mooier, veiliger en toekomstbestendig maken van Nederland. Dit doen we vanuit de kracht van ons materieel en mensen, die beschikken over een brede expertise op het gebied van grondstoffen, grondverzet en natuurontwikkeling.

In 1955 is ons familiebedrijf met één truck begonnen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinaire aannemer in de grond-, weg- en waterbouw met klei-exploitatie als nummer één expertise.


Met innovatie en vakkundigheid tackelen we uitdagende projecten en leveren we hoogwaardige oplossingen, met oog voor de omgeving. Dit doen we met een gedreven team van zo'n 80 werknemers, 40 machines en 15 vrachtwagens. En inmiddels staat de derde generatie alweer aan het roer van onze organisatie.

We zijn trots op de handtekening die we achterlaten in het Nederlandse landschap, terwijl we het land een stukje mooier en veiliger maken.02

Natuurlijk veilig

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze veiligheidsdoelstelling is dan ook: “Samen voor veiligheid: Geen compromissen, geen ongevallen.”

Om veilig te kunnen werken is de veiligheidscultuur erg belangrijk. We streven naar een proactieve veiligheidscultuur waarin we elkaar aanspreken, het hardop zeggen als we twijfelen en waar we iedere dag bewust stilstaan bij veiligheid.

Ook hebben we sinds november 2021 het certificaat veiligheidsladder trede 3 behaald. De veiligheidsladder geeft zicht in de veiligheidscultuur van een bedrijf. Het is onze ambitie om in 2024 trede vier van de ladder te behalen.


Natuurlijk duurzaam

Duurzaam ondernemen betekent voor ons een respectvolle balans tussen bedrijfsbelang en de belangen van mens, maatschappij en natuur. Dat bereiken we door te blijven investeren en innoveren op het gebied van kwaliteit, duurzaamheid en in ons materieel. Op deze manier proberen we zo min mogelijk CO2 uit te stoten. We hebben respect voor het gebied waar we werken, we betrekken de omwonenden en creëren waar mogelijk maatschappelijke meerwaarde. Zo laten we het gebied veiliger en gebruiksvriendelijker achter.