Uitstapje medewerkers van het eerste uur
05/09/2023 Anne Gerritsma

Een paar weken geleden hebben we onze medewerkers van het eerste uur in het zonnetje gezet. Deze toegewijde ex-werknemers, die zo’n 30 jaar bij ons hebben gewerkt, waren er vanaf het prille begin bij, toen ons bedrijf werd opgericht door Toon van de Wetering.

De eerste werknemers
Al een jaar of 20 genieten zij nu van hun welverdiende pensioen. Toch blijven we hun inzet en betrokkenheid nog altijd waarderen. Daarom vinden we het belangrijk om iets terug te doen. In 20 jaar tijd is er veel veranderd binnen het bedrijf. Hoog tijd dus om ze eens mee te nemen in hoe het bedrijf er vandaag de dag uitziet!

Een mooie dag
De dag begon met een kop koffie op kantoor in Heesch, waar de ex-medewerkers een rondleiding kregen en we hen onze nieuwste technieken lieten zien. Vervolgens reden we gezamenlijk naar onze eigen groeve in Schwerfen (DE) waar klei werd afgeruimd. Na een rondleiding volgde een lunch, waarbij natuurlijk allerlei verhalen over vroeger werden gedeeld. Hierbij werd met bewondering gesproken over hoe het bedrijf er vandaag de dag uitziet.

Deze mooie dag hebben we afgesloten met een gezamenlijke borrel in Heesch. De partners van onze oud-collega’s schoven vervolgens aan voor een afsluitend diner.