Carriere

Vacatures

Calculator medior/senior

Calculator medior/senior - Fulltime 40 uur

Wil jij de vrijheid om jouw taken naar eigen inzicht in te vullen? Dat kan bij ons! Met een breed palet aan taken heb je bij ons gegarandeerd veelzijdig werk, waarmee je bovendien bijdraagt aan het blijven draaien van ons bedrijf

 

De functie:
Wat zijn dit dan voor taken? Als calculator mag jij je handen branden aan de prijsbepaling tijdens het tenderproces. Je zorgt ervoor dat alles klaarligt voor de uitvoerder/technisch manager en dat het project gestart kan worden. Je brengt de risico’s in kaart en je adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en de planning.

Met jouw prijsbepaling help je mee om opdrachten binnen te halen. Je draagt als calculator dus bij aan het draaiende houden van ons bedrijf. Door jou kunnen we blijven werken.

Als ervaren calculator zul jij ons team – bestaande uit twee junior calculators – als teamleider versterken. Daarnaast zul je ook nauw verbonden zijn met het realisatieteam. In dit team krijg je de rol van kostenspecialist en -adviseur.

Onze projecten zijn vooral gebaseerd op geïntegreerde contacten: UAV GC, Best Value en Design & Construct. We maken echter ook gebruik van traditionele contractvormen, zoals RAW. Dit betekent dat we in ons werk veel ontwerpvrijheid krijgen.

Wat wij bieden?

  • De vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen.
  • Talloze doorgroei en -ontwikkelmogelijkheden. Zo krijg je alle ruimte om jouw talenten en kwaliteiten te ontwikkelen met behulp van opleidingen en trainingen.
  • Een stabiele, fijne en informele werkomgeving met betrokken collega’s, korte lijnen en een platte organisatiestructuur.
  • Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd. De personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten.
  • Marktconforme arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie ben jij?

  • Een creatieve rekenaar met minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau.
  • Een allrounder in bestek en tekeningen, maar je bent ook comfortabel in je rol bij bouwteamwerken en andere opgaves.
  • Communicatief en empathisch sterk: je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen en gaat zelf (mee) naar de klant.
  • Deskundig op het gebied van civieltechnische projecten en ervaring met geïntegreerde contractvormen (zoals UAV-GC, Best Value en Design & Construct).
  • Kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en dit kun je ook toepassen.

Wie zijn wij:
Het team:
Wij zijn een hecht familiebedrijf met een platte organisatie met korte lijnen. Je zult een klein team van 2 calculators aansturen. Daarnaast zul je optreden als adviseur binnen het realisatieteam. We zijn recht door zee en we staan altijd voor elkaar klaar.

Het bedrijf:
Met ca. 75 medewerkers werken wij dagelijks aan diverse werkzaamheden in infra-, natuur- en waterprojecten en in de klei-exploitatie. Onze collega’s – machinisten, chauffeurs en kantoormedewerkers – leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het succes van onze organisatie. We werken om iets achter te laten waar we met trots op terugkijken. Zo laten wij onze handtekening in het Nederlandse natuurlandschap achter. We bouwen iets op voor de volgende generatie. Net zoals oprichter Toon van de Wetering heeft gedaan. Hij begon 66 jaar geleden met één truck, en heeft zijn bedrijf én ondernemersgeest doorgegeven aan zijn twee zoons. Nu staat inmiddels de 3e generatie alweer klaar.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie onder vermelding van ‘Vacature Calculator’ naar Maaike van de Wetering: maaike@wetering.nl

 

Stage lopen bij Wetering?

Wetering biedt mogelijkheden voor studenten van diverse mbo, hbo en wo-opleidingen. De stage kan op elk moment van het jaar starten en de stageduur kan in overleg worden bepaald. We hebben ook werkervaringsplekken voor afgestudeerden.

Meer weten? Neem contact op via ankie[at]wetering.nl

Wetering is aangesloten bij de SBB als erkend leerbedrijf.