Werken
bij
Wetering


01

Werken aan jouw stempel in het Nederlandse landschap!


Vacatures

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven mensen die ons team willen versterken. Momenteel hebben we onderstaande posities openstaan waarvoor we nieuwe collega's zoeken. 

Zit jouw vacature er op dit moment niet bij? Houdt dan de vacatures in de gaten of stuur een open sollicitatie naar: contact@wetering.nl

Werken met passie, dat vinden wij belangrijk! In dag en dauw staan wij met onze laarzen in de klei om iets achter te laten waar we trots op kunnen zijn.


Wij zitten boordevol verhalen van gedreven medewerkers, die goed werk leveren vanzelfsprekend vinden. Zo beschrijft uitvoerder Janek het als “een stukje van Nederland blijvend mogen veranderen.” We maken Nederland mooier en veiliger, en daar leveren we allemaal een bijdrage aan. Help jij ons mee een stempel te zetten in het Nederlandse landschap?

Senior Calculator / Hoofd bedrijfsbureau (fulltime 40 uur)
Projectleider Natuur- & watermanagement (fulltime 40 uur)
Chauffeur 10x4 (fulltime 40 uur)
Chauffeur kipper oplegger/dieplader (fulltime 40 uur)
Mobiele kraanmachinist Liebherr 918 Compact (fulltime 40 uur)

02

Werken aan jouw toekomst!

Ben jij een mbo-, hbo- of wo-student en wil jij jouw handtekening in het Nederlandse landschap achterlaten? Kom dan bij ons stagelopen! Wetering is aangesloten bij de SBB als erkend leerbedrijf. Het is mogelijk om op elk moment van het jaar te starten en de stageduur wordt in overleg bepaald. We hebben daarnaast ook werkervaringsplekken voor afgestudeerden.