Carriere

Vacatures

Calculator medior/senior

Calculator medior/senior - Fulltime 40 uur

Wil jij de vrijheid om jouw taken naar eigen inzicht in te vullen? Dat kan bij ons! Met een breed palet aan taken heb je bij ons gegarandeerd veelzijdig werk, waarmee je bovendien bijdraagt aan het blijven draaien van ons bedrijf

 

De functie:
Wat zijn dit dan voor taken? Als calculator mag jij je handen branden aan de prijsbepaling tijdens het tenderproces. Je zorgt ervoor dat alles klaarligt voor de uitvoerder/technisch manager en dat het project gestart kan worden. Je brengt de risico’s in kaart en je adviseert in ontwerp, materiaalkeuze, uitvoeringsmethodieken en de planning.

Met jouw prijsbepaling help je mee om opdrachten binnen te halen. Je draagt als calculator dus bij aan het draaiende houden van ons bedrijf. Door jou kunnen we blijven werken.

Als ervaren calculator zul jij ons team – bestaande uit twee junior calculators – als teamleider versterken. Daarnaast zul je ook nauw verbonden zijn met het realisatieteam. In dit team krijg je de rol van kostenspecialist en -adviseur.

Onze projecten zijn vooral gebaseerd op geïntegreerde contacten: UAV GC, Best Value en Design & Construct. We maken echter ook gebruik van traditionele contractvormen, zoals RAW. Dit betekent dat we in ons werk veel ontwerpvrijheid krijgen.

Wat wij bieden?

 • De vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen.
 • Talloze doorgroei en -ontwikkelmogelijkheden. Zo krijg je alle ruimte om jouw talenten en kwaliteiten te ontwikkelen met behulp van opleidingen en trainingen.
 • Een stabiele, fijne en informele werkomgeving met betrokken collega’s, korte lijnen en een platte organisatiestructuur.
 • Er wordt formeel en informeel veel georganiseerd. De personeelsvereniging is erg actief en partners en het gezin worden niet vergeten.
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Wie ben jij?

 • Een creatieve rekenaar met minimaal MBO/HBO werk- en denkniveau.
 • Een allrounder in bestek en tekeningen, maar je bent ook comfortabel in je rol bij bouwteamwerken en andere opgaves.
 • Communicatief en empathisch sterk: je bent in staat om actief te schakelen tussen betrokken partijen en gaat zelf (mee) naar de klant.
 • Deskundig op het gebied van civieltechnische projecten en ervaring met geïntegreerde contractvormen (zoals UAV-GC, Best Value en Design & Construct).
 • Kennis van de actuele ontwikkelingen in jouw vakgebied en dit kun je ook toepassen.

Wie zijn wij:
Het team:
Wij zijn een hecht familiebedrijf met een platte organisatie met korte lijnen. Je zult een klein team van 2 calculators aansturen. Daarnaast zul je optreden als adviseur binnen het realisatieteam. We zijn recht door zee en we staan altijd voor elkaar klaar.

Het bedrijf:
Met ca. 75 medewerkers werken wij dagelijks aan diverse werkzaamheden in infra-, natuur- en waterprojecten en in de klei-exploitatie. Onze collega’s – machinisten, chauffeurs en kantoormedewerkers – leveren allemaal een belangrijke bijdrage aan het succes van onze organisatie. We werken om iets achter te laten waar we met trots op terugkijken. Zo laten wij onze handtekening in het Nederlandse natuurlandschap achter. We bouwen iets op voor de volgende generatie. Net zoals oprichter Toon van de Wetering heeft gedaan. Hij begon 66 jaar geleden met één truck, en heeft zijn bedrijf én ondernemersgeest doorgegeven aan zijn twee zoons. Nu staat inmiddels de 3e generatie alweer klaar.

Interesse?
Stuur je CV en motivatie onder vermelding van ‘Vacature calculator’ naar Maaike van de Wetering | maaike@wetering.nl

Financial controller

Financial controller (32-40 uur) Heesch

Vrijheid, verantwoordelijkheid en veelzijdigheid, dat zijn de kernwoorden voor een functie bij Wetering. Wil jij nooit eentonig werk verrichten, contact hebben met leuke collega’s en lekker zelfstandig aan de slag? Dat is bij ons gegarandeerd! Bovendien draag jij als financial controller bij aan het blijven draaien van ons bedrijf.

Wat je als financial controller bij Wetering doet…

…om correcte informatieverstrekking te waarborgen.

Als financial controller ben je verantwoordelijk voor de financiële administratie en de bijhorende rapportages, zowel voor de individuele ondernemingen als voor de wetering-groep als geheel. Je ondersteunt collega’s van de financiële administratie bij hun dagelijkse werkzaamheden en fungeert als aanspreekpunt voor accountantscontroles, directie en operatie. Je rapporteert aan de manager bedrijfsvoering.

Naast het bovenstaande houd je je dagelijks bezig met de maand- en kwartaalafsluitingen en jaarrekening en je coördineert het budgetproces en de opvolging hiervan. Je speelt een belangrijke rol in de projectadministratie, consolidatie en onderlinge doorbelasting. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van managementinformatie en -rapporten en voor het maken en doorvoeren van verbetervoorstellen.

Wat wij jou als financial controller bieden…

…om jou te binden aan ons hecht familiebedrijf.

Je gaat werken bij een hecht multidisciplinaire speler in de grond-, weg-, en waterbouw, waarbij het realiseren van mooi werk hoog in het vaandel staat. Dit doe je in een team van vier collega’s werkzaam als administratief medewerker en hoofd administratie. We zijn recht door zee en we staan altijd voor elkaar klaar. Daarnaast kun je het volgende bij ons verwachten:

 • Een vaste arbeidsovereenkomst.
 • De vrijheid om jouw functie naar eigen inzicht in te vullen;
 • Talloze doorgroei en -ontwikkelmogelijkheden met behulp van opleidingen en trainingen;
 • Een stabiele en informele werkomgeving met gedreven collega’s;
 • Diversiteit aan activiteiten die bijdragen aan de betrokkenheid en gezelligheid binnen het team en het bedrijf.

Wie jij bent…

…als succesvolle financial controller.

Je hebt een proactieve en ondernemende instelling. Hiermee bedoelen we dat je zelfstandig aan de slag kunt gaan, besluitvaardig bent en verantwoordelijkheid neemt. Je bent klantgericht en hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je weet invulling te geven aan een gedegen adviesrol richting directie en je hebt bij voorkeur ervaring in de sector van civiele techniek. Daarnaast beschik je over:

 • minimaal 5 jaar ervaring als financial controller, business controller of soortgelijke functie;
 • een afgerond bedrijfskundige en/of financiële opleiding op hbo- of wo-niveau;
 • analytische vaardigheden, cijfermatig inzicht en goede communicatieve vaardigheden;
 • het vermogen om de organisatie op elk niveau te adviseren over optimalisatie van bedrijfsprocessen en verbetervoorstellen;
 • ervaring met het werken met ERP-systemen en bij voorkeur BouwInfosys, het ERP-systeem van Wetering.

Wie wij zijn bij Wetering?

Natuurlijk, goed werk.

Wij zijn een bedrijf in de grond-, weg-, en waterbouw met klei-exploitatie als nummer één expertise. Naast grondstofwinning houden wij ons ook bezig met natuurontwikkeling, hoogwaterveiligheid en het woningrijp maken van gebieden.
Sinds 1955 zijn wij uitgegroeid tot een MKB-bedrijf met ca. 75 medewerkers. Alle medewerkers leveren een belangrijke bijdrage aan het succes van onze organisatie. Wij werken hard en doelgericht om iets achter te laten waar we met trots op terug kunnen kijken. Zo laten wij onze handtekening achter in het Nederlandse landschap. Dit doen wij met de kennis en expertise van onze eigen mensen.
We denken mee met de klant, zonder oogkleppen op te hebben. We maken de dingen niet mooier dan ze zijn en we nemen onze verantwoordelijkheid voor mens en natuur. We bouwen daarmee iets op voor de volgende generatie. En goed werk leveren, dat is voor ons vanzelfsprekend!

Interesse?

Solliciteer via: https://www.velde.nl/vacatures/financial-controller-wetering-WETE231-financieel

Stage lopen bij Wetering?

Wetering biedt mogelijkheden voor studenten van diverse mbo, hbo en wo-opleidingen. De stage kan op elk moment van het jaar starten en de stageduur kan in overleg worden bepaald. We hebben ook werkervaringsplekken voor afgestudeerden.

Meer weten? Neem contact op via ankie[at]wetering.nl

Wetering is aangesloten bij de SBB als erkend leerbedrijf.