Wetering is met nieuwe uitbreiding klaar voor de toekomst
12/11/2020 weteradmin

Een pand dat klaar is voor de toekomst, een duurzame toekomst met oog op de groei van het bedrijf. Zo voorziet het gehele complex straks voor 100% in eigen energievoorziening!

 

Vele lokale ondernemers (ca. 93 procent uit Heesch) leverden een bijdrage aan deze uitbreiding, met allemaal hun eigen specialisme. Gebroeders van Herpen Bouw had als hoofdaannemer de regie voor dit mooie project in handen. Het kantoorpand is tot bijna op het casco gestript, waarbij alleen de vloeren, een aantal muren en de kern intact bleef. Alle andere elementen zijn grondig aangepakt, zo is het gebouw ingericht met de allernieuwste IT-technologieën, open kantoorruimtes, flexplekken en diverse overlegruimtes, en staan ergonomische zaken als licht, ruimte en geluidsniveaus centraal.

Aan de rechterzijde is het kantoorpand uitgebreid door middel van een kantoorvleugel over 2 verdiepingen en is er ruimte gecreëerd voor een keramisch lab, om in-house receptuur- en kwaliteitsanalyses op onze grondstoffen uit te voeren. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst zodat wij onze eigen groene energie kunnen opwekken, ruim voldoende om het kantoorpand en bedrijfshal te voorzien van energie.

Wetering kijkt terug op een enerveerde tijd met een magnifiek resultaat!

 

Bericht via: De Mooi Bernheze Krant