Wij gaan renoveren en uitbreiden!
18/03/2020 weteradmin

Sinds wij ons in 1995 vestigden aan de Cereslaan is er al veel gebeurd, op en aan het kantoorpand en onze bedrijfshal. Zo hebben we in 2010 ons kantoorpand uitgebreid met een extra verdieping en is in 2018 de bedrijfshal voorzien van nieuwe isolerende beplating en dakbedekking. Nu in 2020, barsten we opnieuw uit onze bakstenen.. Kantoren zijn overvol en komen we overlegruimte te kort…

 

Daarom hebben we, met oog op de toekomst, ingezet op een grootschalige verbouwing. Daarbij kozen we voor de meest circulaire oplossing, namelijk: zoveel mogelijk gebruik maken van de bestaande bouw.

Wat gaat er gebeuren?
Het kantoorpand wordt tot bijna op het casco gestript. Daarbij blijven alleen de vloeren, een aantal muren en de kern intact. Alle andere elementen worden grondig aangepakt. Zo wordt het gebouw ingericht met de allernieuwste IT-technologieën, open kantoorruimtes, flexplekken en diverse overlegruimtes en staan ergonomische zaken als licht, ruimte en geluidsniveaus centraal.

Aan de rechterzijde wordt het het kantoorpand uitgebreid door middel van een kantoorvleugel over 2 verdiepingen, om ook daar representatieve open kantoor- en overlegruimtes te creëren. En is er ruimte voor een keramisch lab, om in-house receptuur- en kwaliteitsanalyses op onze grondstoffen uit te voeren.

Op het dak komen zonnepanelen zodat wij onze eigen groene energie kunnen opwekken, ruim voldoende om het kantoorpand en bedrijfshal te voorzien van stroom.

Naar verwachting zal de renovatie/uitbreiding medio oktober worden afgerond.

 

Momenteel zitten wij met ons kantoor op een tijdelijke locatie (Voorste Groes 4, Heesch).
We zijn telefonisch en per mail uitstekend bereikbaar.

 

Sfeerimpressie: